Telefon +36203567271

ÉJJEL-NAPPAL Éjjel-nappal

Hívjon minket skypeon!

Ha elromlott, nem működik, vagy felújítani szeretne...

Engedje meg, hogy

Segítsek!

Profi minőségű villanyszerelés-lakásszerviz Budapesten

ÁRAK

arakAz árakat mindig a munka jellege, nehézsége, mennyisége, határozza meg.  A mi szakmánkban azért a hozzáértés meghatározza az árakat. Olcsón bárki tud munkát vállalni akinek pénz kell. Én nem vállalom olcsón, nem versenyzek a koklerek áraival, vagy jól csinálom meg a munkát vagy nem vállalom inkább. Én ha pár perc alatt megtalálom a hibát, pont annyit kérek el mint az olcsó villanyszerelő aki fél napig keresi, hogy miért nincs áram. Aki ezt nem érti meg, az inkább ne is hívjon, mert mindkettőnk ideje DRÁGA.

Példa: A konyhában rossz a világítás, ez mennyibe kerül?
Mondjuk: Tizenöt től Húszezer forintig.

Javítás: Lehet, hogy szétégett a falban lévő vezeték, és cserélni kellene, véséssel. Akkor a tizenöt - huszonöt ezer forint kevés a javításra. Ha csak a kapcsolót kell cserélni akkor már reális lehet az ár és ezt kell kifizetni a mert munkavégzéskor a kiszállás ingyenes.

Volt olyan esetem, hogy csak az égő nem volt jól becsavarva, ekkor ugye sok a az előbb felsorolt huszonötezer.

Persze vannak szerelők, akik nem ismerik el a hiba egyszerűségét, hogy több pénzt vihessenek el, de ez nem az én stílusom. Mindenki szeretne egy tisztességes szerelőt, én erre törekszem, de én is pénzből élek, ezért azt mondanám, a szaktudást kell megfizetni, tisztességes áron.

Senki nem választaná a rossz ügyvédet, vagy az olcsóbb orvost, szerintem a szerelőket is így kell választani, és mindenki elégedett.

Tehát ha munkát szeretne megrendelni a legcélszerűbb dolog a helyszíni felmérés, mert pontos árat csak így lehet megbeszélni. Ha hibakeresésről van szó, akkor nyilvánvalóan, van egy hibakeresésre vonatkozó összeg.

Első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot.

A kiszállási díj 16000 Ft kerületenként változó.

Minimális munkadíj 20000-50000 Ft között a munkától függően. Ezek a kissebb munkákra értendő díjak.

A kissebb munkákat azonnal megcsinálom, ha a munka tovább tartana, akkor csak az addig elvégzett munkát kell kifizetni, a továbbiakat megbeszéljük. Ez azért fontos mert naponta több kissebb munkát megcsinálok, így a legtöbb esetben mennem kell tovább mert megigértem.

Felmérési díj : 16000 Ft 

Lakásfelújítás esetén a minimál négyzetméter ár 15000-25000 Ft ami tartalmazza a vezeték kiépítést, hálózat kiépítést, és az ahoz tartozó anyagköltséget.

Hibakaeresés : 20000 Ft-tól. de ez nem a minimális munkadíj, a hiba megtalálása után tudok árat mondani a kijavításra.

Hétvégén és ünnepnapokon, vagy 17 óra után ezek az árak nem érvényesek, ilyenkor gyorsszolgálatban dolgozom, és a gyorsszolgálati árak az irányadóak. Munka kezdés 9:00 ez előtt külön megbeszélés alapján. 

Minimális munkadíj nem tartalmaz áfát, és járulékos költségeket. A felmérés hibakeresés minimális összege. Minden ami elektromos épületvillamossába beletartozik az a tevékenységi kör.