Hétvégén és ünnepnapokon is hívható

Ha elromlott, nem működik, vagy felújítani szeretne...

Engedje meg, hogy

Segítsek!

Profi minőségű villanyszerelés-lakásszerviz Budapesten

ÁRAK

arakAz árakat mindig a munka jellege, nehézsége, mennyisége, határozza meg.  A mi szakmánkban azért a hozzáértés meghatározza az árakat. Olcsón bárki tud munkát vállalni akinek pénz kell. Én nem vállalom olcsón, nem versenyzek a koklerek áraival, vagy jól csinálom meg a munkát vagy nem vállalom inkább. Ha pár perc alatt megtalálom a hibát, pont annyit kérek el mint az "olcsó" villanyszerelő aki fél napig keresi, hogy miért nincs áram. Őn a szaktudást fizeti meg nem az óradíjat.

Példa: A konyhában rossz a világítás, ez mennyibe kerül?
Mondjuk: Tizenöttől húszezer forintig, kb meghatározható.

Javítás: Lehet, hogy szétégett a falban lévő vezeték, és cserélni kellene, véséssel. Akkor a tizenöt ezer forint kevés a javításra. Ha csak a kapcsolót kell cserélni akkor már reális lehet az ár és ezt kell kifizetni.

Persze vannak szerelők, akik nem ismerik el a hiba egyszerűségét, hogy több pénzt vihessenek el, de ez nem az én stílusom. Mindenki szeretne egy tisztességes szerelőt, én erre törekszem, de én is pénzből élek, ezért azt mondanám, a szaktudást kell megfizetni, tisztességes áron.

Senki nem választaná a rossz ügyvédet, vagy az olcsóbb orvost, szerintem a szerelőket is így kell választani, és mindenki elégedett.

Tehát ha munkát szeretne megrendelni a legcélszerűbb dolog a helyszíni felmérés, mert pontos árat csak így lehet megbeszélni. Ha hibakeresésről van szó, akkor nyilvánvalóan, van egy hibakeresésre vonatkozó összeg is.

Első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot.

A kiszállási felmérési díj 10-20 ezer Ft között, kerületenként változó, a munka nagyságrendjétől is függ.  Hétvégén, ünnepnapokon, azonnali gyorsszolgálatban, és munkaidőn túl 5000 Ft plusz a felár.

Minimális munkadíj 20000-50000 Ft között a munkától függően. Ezek a kissebb munkákra értendő díjak.

A kissebb munkákat azonnal megcsinálom, ha a munka tovább tartana, akkor csak az addig elvégzett munkát kell kifizetni, a továbbiakat megbeszéljük. Ez azért fontos mert naponta több kissebb munkát megcsinálok, így a legtöbb esetben mennem kell tovább mert megigértem.

Lakásfelújítás esetén a minimál négyzetméter ár 15000-25000 Ft ami tartalmazza a vezeték kiépítést, hálózat kiépítést, és az ahoz tartozó anyagköltséget.

Hibakaeresés : 20000 Ft-tól. de ez nem a minimális munkadíj, a hiba megtalálása után tudok árat mondani a kijavításra.

Hétvégén és ünnepnapokon, gyorsszolgálatban dolgozom, és a gyorsszolgálati árak az irányadóak. Munka kezdés 9:00 ez előtt külön megbeszélés alapján. 

Minimális munkadíj nem tartalmaz áfát, és járulékos költségeket. A felmérés hibakeresés minimális összege. Minden ami elektromos épületvillamossába beletartozik az a tevékenységi kör.

Hívjon most!